|
nod32 uyarı veriyor (gösterim sayısı: 2.124)
|
| Yazan |
Konu içeriği |
|
modestus
[metin kaplan]
Kayıt Tarihi: 03.03.2009
İleti Sayısı: 2
Şehir: İstanbul
Durum: Forumda Değil
E-Posta Gönder
Özel ileti Gönder
|
Konu Tarihi: 03.04.2009- 12:47
forumu kokalde kurdum 127.0.0.1 den açtığımda hemen jl.chura.pl/rc/ engellendi ve karantinaya alındı diye uyarı veriyor,forum kurulum peceresini kapattığımda sorun yok.
dışardan bağlantı yapıldığında yine sorun olmuyor ama 127.0.0.1 den bağlanınca alttaki uyarıyı veriyor.
[IMG]http://i42.tinypic.com/2exujip.jpg[/IMG]
|
|
|
|
Cvp:
|
| Yazan |
Cevap içeriği |
|

PRNRMLWBMSTR
[Muhammed]
Yardımcı
Kayıt Tarihi: 06.06.2008
İleti Sayısı: 1.003
Şehir: İstanbul
Durum: Forumda Değil
E-Posta Gönder
Web Adresi
Özel ileti Gönder
|
Cevap Tarihi: 03.04.2009- 15:57
kullandığınız program nedir?
sanırım apache virüs bulaşmış olabilir veyahutda spyware vardır pcnizde. herhangi bir antispyware ile temizleyebilirsiniz.
phpKF kodlarında herhangi bir zararlı kod yok sorun sizden kaynaklanıo pcnizde virüs var.
|
|
|
|
Cvp:
|
| Yazan |
Cevap içeriği |
|

yonetici
[Adem YILMAZ]
phpKF Ekibi
Kayıt Tarihi: 30.11.2006
İleti Sayısı: 4.096
Şehir: İstanbul
Durum: Gizli
E-Posta Gönder
Web Adresi
Özel ileti Gönder
|
Cevap Tarihi: 03.04.2009- 17:42
Forum kodlarında jl.chura.pl/rc/ diye bir adres yok.
Sizin bilgisayarınıza, internet explorera veya localhosta virüs bulaşmış ve böyle bir adrese bağlanmaya çalışıyor.
|
|
|
|
Cvp:
|
| Yazan |
Cevap içeriği |
|

modestus
[metin kaplan]
Kayıt Tarihi: 03.03.2009
İleti Sayısı: 2
Şehir: İstanbul
Durum: Forumda Değil
E-Posta Gönder
Özel ileti Gönder
|
Cevap Tarihi: 04.04.2009- 12:49
haklısınız,trojan bulaşması sonucunda C:\Windows\System32\drivers\etc deki hosts dosyasındaki kayıt buna sebep oluyormuş.
temizledim.
[IMG]http://i41.tinypic.com/n66s2h.jpg[/IMG]
teşekkür ederim.
|
__________________ Bu ileti en son modestus
tarafından 04.04.2009- 12:51 tarihinde, toplamda 1 kez değiştirilmiştir.
|